Menu Sluiten

Veegmachines


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veegmachines

NO AI

home producten merken over ons nieuws info en contact nl fr atimo cleantech bvba exclusief invoerder van hefter cleantech kuismachines verkoop en onderhoud van rcm schrob en veegmachines verkoop en onderhoud van delfin industriele stofzuigers u bent hier home producten veegmachines rcm veegmachine alfa kuismachines hefter cleantech schrobmachines rcm veegmachines rcm industrile stofzuigers delfin atex stofzuigers delfin kuismachine mira algemene info technische fiche documentatie videos veegmachine alfa de veegmachine alfa is ontworpen om op een snelle en efficieumlnte manier kleine tot middelgrote oppervlaktes proper te vegen en ook te ontstoffen. De dubbele walsborstel zorgt ervoor dat alle losliggende brokjes worden opgeveegd. De afzuiging op de hoofd en zijborstel zorgt ervoor dat tegelijkertijd al het fijne stof word opgezogen veegmachines zijn zeer gewaardeerd De veegmachine alfa is verkrijgbaar in batterij uitvoering of met honda benzinemotor. Zeer eenvoudig in gebruik en bediening zowel binnen als buite.

hier vindt u enkele voorbeelden van een veegmachine. Veegmachines zijn een soort borstelautomaten die het vuil bijeen borstelen en opzuigen. Er zijn handvegers of opzit veegmachines. Bedrijfsinformatie schrobmachine veegmachine boenmachine contacteer ons veegmachines onder veegmachine verstaan we een toestel dat gebruikt wordt voor het borstelen van een vloer straat of stoep zonder water of zeep. Het heeft dus borstels om het vuil bijeen te borstelen en een zuigsysteem om het vuil op te nemen. Er zijn verschillende soorten veegmachines met verschillende specificaties. Hier vindt u enkele voorbeelden van mogelijke veegmachines Wat betekent veegmachines Er staat ook een korte beschrijving bij waarvoor dit toestel gebruikt kan worden en wat het verschil is ten opzichte van de andere toestellen hakojonas opzit veegmachine de hakojonas is de perfecte machine voor het snel en bijzonder economisch vegen van parkeergarages magazijnen productieruimten en buitenterreinen zoals parkee.

Mededeling over Veegmachines

home atlas copco force husqvarna metal work veegmachine europower huren occasies contact verhuur shredder minigravers graafmachines schrank rupsladers wielladers dumpers toebehoren verhuur vlakdekzeef veegmachine tcp bvba is importeur en leverancier van een groot aantal veegmachines en kan tegen scherpe prijzen veegzuigmachines uit voorraad leveren. Voor elke bedrijfssituatie bieden wij de juiste veegmachine. Ons assortiment varieert hierin van een naloop veegmachine tot een zitveegmachine. Zitveegmachine of naloop veegmachine voor het vegen van kleine oppervlaktes compacte bedrijfsruimtes en magazijnen kunt u kiezen voor een naloop veegmachine. Onze naloop veegmachines zijn gemakkelijk te hanteren ergonomisch en vegen stofvrij zelfs in hoeken. Gaat het om een grotere ruimte dan kunt u kiezen voor een zitveegmachine. Hiermee kunt u een grote oppervlakte efficieumln.