Menu Sluiten

Informatie Schrob-zuigmachines

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

De specialist in verkoop en verhuur van heftrucks en magazijntrucks

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische verdeler van A-merkheftrucks, met het ruimste gamma in de markt. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke noden in interne goederenbehandeling. Bovendien kunt u rekenen op ons service- en supportnetwerk van 125 techniekers, waar ook in Belgiƫ.

Onze producten en diensten:

Ontdek onze toegevoegde waarde

Om de klanten effectief de meest gepaste oplossing te kunnen aanbieden werkt B-CLOSE samen met verschillende specialisten in interne goederenbehandeling. Elk van deze merken hebben exclusief voor B-CLOSE gekozen om hun producten op de Belgische markt te verdelen. Zowel voor de verkoop van nieuwe toestellen als voor de dienst-na-verkoop.

Met het grootste leveringsgamma in de markt en een landelijk dekkend service- en supportnetwerk biedt B-CLOSE met meer dan 200 medewerkers oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van goederenbehandeling.

More info

tags: Hogedrukreinigers – Schrob-zuigmachines – Veegmachines – Veeg-zuigmachines – Industriele Stofzuigers – 

Wenst u meer info over informatie schrob zuigmachines kijk dan vlug op https://b-close.be/


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie schrob-zuigmachines

NO AI

originaliteit amp kwaliteit met eindeloze mogelijkheden toonzaal over ons home steentapijt reinigen realisaties toonzaal over ons contact reinigen onze steentapijt reiniger is een speciaal product voor het veilig en gemakkelijk reinigen van uw steentapijt zonder de kleur of vernislaag aan te tasten. Deze reiniger is op basis van zachte grondstoffen geproduceerd en daarom veilig in gebruik. Het is tot biologisch afbreekbaar en geproduceerd volgens de recentste euwetgeving. Meer informatie verhuur poetsmachine onze klanten kunnen bij ons een schrob zuigmachine huren. Met deze machine verwijder je hardnekkig vuil of geeft je je steentapijt een periodiek grondig onderhoud. Meer informatie u wil meer informatie over steentapijt voor uw woning kantoor of winkel in limburg neem nu contact op of vraag een offerte aan de beste prijskwaliteit bij b.b. Steentapijt .

hier vindt u enkele voorbeelden van een schrobmachine informatie schrob-zuigmachines passend voor uw onderneming Schrobmachines zijn schoonmaakmachines met zuigsysteem en gebruiken water en zeep om de vloer te poetsen. Bedrijfsinformatie schrobmachine veegmachine boenmachine contacteer ons schrobmachines of schrobzuigmachines onder schrobmachine verstaan we een toestel dat gebruikt wordt voor het reinigen van een vloer met water en zeep en een aftrekker met zuigsysteem achteraan om het water met vuil opnieuw op te nemen. Men noemt het daarom soms ook schrobzuigmachines omdat ze ook het water opnieuw opzuigen de mogelijkheden van informatie schrob-zuigmachines Bij boenmachines wordt het water niet opgezogen. Hier vindt u enkele voorbeelden van mogelijke schrobmachines. Er staat ook een korte beschrijving bij waarvoor dit toestel gebruikt kan worden en wat het verschil is ten opzichte van de andere toestellen hakomatic b b handbediend.

Feiten over Informatie schrob-zuigmachines

nl fr en home over ons services jobs contact share facebook google plus twitter bedrijfsinfo activiteiten contacteer bclose bclose nv kruisbaan mechelen contacteer dit bedrijf https bclose.be bezoek website algemene informatie ondernemingsnr be.. Omzet euro.. euro.. Personeel oprichtdatum activiteiten heftrucks magazijntrucks goederenbehandeling intern transport verhuurservice heftrucks oplossingen heftrucks heftrucks tweedehands heftrucks leasen speciale heftrucks voorzetapparatuur pallettrucks trekkers zijladers smallegangtrucks reachtrucks orderpickers combitrucks verreikers hoogwerkers schaarliften stapelaars compacte trucks containertrucks robotheftrucks mobiele.