Menu Sluiten

Stofzuigers

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

Informatie over industriele stofzuigers

In de industriele reinigingswereld zijn krachtige stofzuigers onmisbaar.

Ze zijn ontworpen om grote ruimtes in korte tijd schoon te maken. Stofzuigers zijn echter niet geschikt voor alle oppervlakken. Daarom zijn er gespecialiseerde commerciele veegmachines en schrobmachines verkrijgbaar.

Een stofzuiger gebruikt zuigkracht om vuil en puin van oppervlakken te verwijderen. Industriele stofzuigers kunnen ze ook grote oppervlakken stofzuigen. De zuigkracht wordt veroorzaakt door een luchtdrukverschil.

De stofzuiger wordt aangedreven door een elektromotor en een ventilator om de druk in het apparaat te verminderen. Het drukverschil zorgt ervoor dat de stofzuiger stof en vuil opneemt. Stof wordt letterli.

More info

tags: Informatie Verhuur Hogedrukreinigers – Maatwerk Verhuur Hogedrukreinigers – Professionele Reiniging – Reinigingsmachines – Specialist Verhuur Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over stofzuigers kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Stofzuigers

Reiniging | Reinigingsmachines | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stofzuigers

home centrale stofzuigers ventilatie offerte contact covid bijzondere maatregelen sinds mei is onze handelsruimte terug open voor particuliere klanten stofzuigers offerte aanvragen Maak bij voorkeur een afspraak voor producten die wat meer tijd in beslag nemem dan enkel afhalen. Installatie en service aan huis is ook opnieuw mogelijk mits in achtnemening van de hyginische maatregelen en m afstand houden. Het centraal stofzuigsysteem. Toestellen inlaatkleppen toebehoren doehetzelf vraag antwoord waarom kiezen voor een centraal stofzuigsysteem steeds meer mensen verkiezen een centraal stofzuigsysteem boven de klassieke stofzuiger zowel voor huishoudelijk als voor professioneel gebruik. Een verstandige keuze als men de voordelen hiervan bekijkt er zijn vele redenen waarom mensen een centrale stofzuiger plaatsen zelfs als er geen tapijten zijn. Bepaalde mensen doen het voor het gebruiksgemak sommigen verkiezen de stilte waarmee ze kunnen stofzuigen soms speelt de waardeverm.

volg ons op nl fr dealer login mijn selectie home producten machines stofzuigers power line classic line stof en waterzuigers power line classic line waterzuiger met ingebouwde pomp waterzuiger met ingebouwde pomp rugstofzuigers power electric power battery tapijt en textielreinigers power extra stofzuigers voor fijn stof elektrisch gereedschap elektrisch pneumatisch gereedschap atex stofzuigers atex stofzuigers industrile stofzuigers industrile stofzuigers eenschijfmachines speed high speed rotoorbitaal borstelveegmachines walk behind ride on schrobmachines walk behind ride on sluit toebehoren voor stofzuigers filters borstels zuigslangen koppelingen verlengbuizen handgrepen ovenset motoren wielen ketelklemmen vlotterkits extra toebehoren voor tapijt en textielreinigers filters borstels zuigslangen verlengbuizen extra toebehoren voor eenschijfmachines borstels padhouders .

Mededeling over Stofzuigers

home producten merken over ons nieuws info en contact nl fr atimo cleantech bvba exclusief invoerder van hefter cleantech kuismachines verkoop en onderhoud van rcm schrob en veegmachines verkoop en onderhoud van delfin industriele stofzuigers u bent hier home de delphin stofzuiger maakt alles proper bij atimo alles proper met de delphin stofzuiger van atimo contacteer ons snel tecnoil mp monofase dm oil monofase tecnoil if trifase tecnoil trifase tecnoil mp monofase een delphin stofzuiger voor een propere industrie kies een delphin stofzuiger gespecialiseerd voor elke sector in de industrie delphin is gespecialiseerd in de productie van industrieumlle stofzuigers. Een delphin stofzuiger is een professioneel systeem op gebied van lucht en ruimtereiniging en staat gekend als een luchtzuiverende stofzuiger wenst u meer informatie over stofzuigers De industrieumlle stof.