Menu Sluiten

Stofzuigers Limburg

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Verhuur Hogedrukreinigers – Specialist Verhuur Hogedrukreinigers – Voordelen Verhuur Hogedrukreinigers – Maatwerk Verhuur Hogedrukreinigers – Informatie Verhuur Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over stofzuigers limburg kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Stofzuigers Limburg

Reiniging | Reinigingsmachines | Tankreiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stofzuigers limburg

skip to main content vragen bel nl fr downloads vacatures toggle navigation home over ons nieuws diensten ophaling reiniging herstelling plaatsing stadsoplossingen producten afvalstromen referenties contact reiniging diensten reiniging afvalcontainer reinigen op afroep of volgens vaste frequentie kiezen voor een ondergrondse afvalcontainer dat is kiezen voor een proper afvalbeheer. Door de afvalcontainer regelmatig te reinigen en te onderhouden houden we dat zo. Traflux kan je afvalcontainer reinigen volgens een vaste afgesprokenfrequentie of op afroep. Wil je dat we je afvalcontainer reinigen op afroep stuur dan een mailtje naar infotraflux.be of bel op het telefoonnummer . Uitgeruste vrachtwagen ter plaatse onze reinigingsvrachtwagen komt la.

contact ligging home verbouwers stofzuigersystemen veiligheid ventilatie promoties stofzuigersystemen afvoerleiding thomas centrale zuiger bezoek de site luchtsteekdoos draadloze afstandbediening zuigleiding draadloze ontvanger met antenne het planningsconcept van uw huis omvat zonder twijfel alle mogelijke gemakken die het leven in uw toekomstige huis zo aangenaam mogelijk maken. Tot een vooruitstrevend gepland huis behoort ook in hoge mate een intelligente techniek stofzuigers limburg gratis levering De centrale zuiginstallatie met draadloze afstandsbediening van thomas is zo n technische voorziening De kosten van stofzuigers limburg In de kelder of garage staat een kwalitatief sterke centrale zuiger die met onder het pleisterwerk gelegde zuigbuizen verbonden is. Op de gewenste plaatse.

Berichtgeving over Stofzuigers limburg

wij zijn higenius. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in limburg. Klopt helemaal maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat. Home desinfectie machines producten schoonmaakrobots schoonmaakproducten veegmachines schrobmachines stofzuigers diensten algemene schoonmaak projectschoonmaak glas en gevel voedselverwerking cleanroom luchtkanalen technische dienst ruimtes kantoren industrie cleanroom voedselverwerking nieuws jobs over ons contact webshop hi daar wij zijn een groep van schoonmaakgenien. Vindingrijke mensen die verder denken. Die begrijpen dat een kraaknette werkplaats niet alleen hyginisch top is maar ook de productiviteit verhoogt. Hoeveel uren bespaart u door higenius in te schakelen doe de test hoe kunnen we u helpen een werkvloer waar u letterlijk van kunt eten onze geniuses zorgen ervoor. Maar dat is slechts n klein stukje van ons aanbod. Onze grote kracht ligt in het samenspel tussen mens en machine. Op zoek naar een partner met uiteenlopende specialiteiten over alle sectoren heen naar .