Menu Sluiten

Site Over Automatische Reinigingssystemen

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een schone zaak

Professionele & industriële reinigingsmachines
Verkoop, Verhuur, Service

Van Damme, een familiebedrijf met de kernwaarden: hard werken, gezond verstand en als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn de pijlers waarop we zijn gebaseerd. Dankzij deze mentaliteit zijn we in 35 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in West-Europa op gebied van industriële reiniging.

Producten
Verhuur
Projcten

Onze ambitie is om klanten te helpen bij het reinigen en schoonhouden van hun werkplek en machines. Wij streven naar klanttevredenheid door het juiste product op de juiste plaats aan te bieden. Samen met onze experts kijken we hoe we jouw reinigingstaken kunnen automatiseren en optimaliseren. Ons doel is een betrouwbare oplossing voor lange termijn met zo weinig mogelijk onderhoud. 

Service en kwaliteit op de eerste plaats

Een van onze troeven is de grote voorraad aan toestellen, reinigingsproducten en wisselstukken. Hierdoor kunnen we steevast kort op de bal spelen en kunnen we ten allen tijde instaan voor een vlotte en snelle service na verkoop. Van alle producten die we verkopen willen we de meest courante onderdelen op voorraad hebben om bij een eventuele breuk de klant onmiddellijk te kunnen depanneren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing en leggen je graag de voordelen uit van onze reinigingsmachines. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat wij je tevens een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kan ons hier contacteren.

More info

tags: Verhuur Hogedrukreinigers – Specialist Verhuur Hogedrukreinigers – Voordelen Verhuur Hogedrukreinigers – Maatwerk Verhuur Hogedrukreinigers – Informatie Verhuur Hogedrukreinigers – 

Wenst u meer info over site over automatische reinigingssystemen kijk dan vlug op https://www.vandamme.eu/nl | Site Over Automatische Reinigingssystemen

chassisreinigers | wasinstallaties | Reiniging | Reinigingsmachines | Tankreiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over automatische reinigingssystemen

home voorstelling wafels andere producten machines video s contact frennlde onze machines en wafelovens welke soort wafel u ook wil produceren acemal heeft er zeker de gepaste machine voor. Anders maken we er n voor u op maat volgens uw noden site over automatische reinigingssystemen zijn zeer gewild Contacteer ons home machines volledige lijnen heeft u een machine nodig die de volledige wafelproductie kan beheren van het deeg tot het afkoelen na het bakken onze volledige lijnen zijn dan perfect aangepast des te meer omdat ze ervoor zorgen dan elk type deeg automatisch gebakken wordt. Onze productielijnen zijn samengesteld uit de volgende onderdelen automatische lijn voor luikse wafels een verdeler een rijskamer een overdrachtmachine om de deegbollen automatisch in de ijzers te plaatsen de oven een robot om de wafels na het bakken te verwijderen koelbanden .

fr nl nl fr nl sitemap cookie policy privacy policy home organisatie producten realisaties contact pers vidos nieuws rational icombi classic rational icombi classic producten producten rational icombi classic icombi classic. De icombi classic is een echt multitalent dat snel een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken zal worden. In een ruimte van minder dan m vervangt hij veel conventionele kooktoestellen De verkoopprijs van site over automatische reinigingssystemen Het is robuust krachtig en efficint. Gemakkelijk te gebruiken. En het is aantrekkelijk dankzij de functies die een hoge kwaliteit van koken garanderen. Want als ervaren chef verdient u het om de resultaten te krijgen die u wilt. Dat is zekerheid. Een instrument dat een hogere productiviteit combineert met een onberispelijke voedselkwaliteit. Hotspot climaplus. Met de icombi.

Vragen over Site over automatische reinigingssystemen

welkom gast registreren home contact voorwaarden faq nl fr aanmelden wachtwoord vergeten home kleine elektro verzorging netheid kleine elektro keuken grote elektro vrijstaand grote elektro inbouwtoestellen beeld geluid multimedia inbouwovens kookplaten met bediening kookplaten zonder bediening dampkappen gentegreerde vaatwasmachines gentegreerde koelkasten gentegreerde wassen speciaal promotie liquidatie beperkte voorraad solden nieuw interessante informatie contact voorwaarden faq sitemap onze merken showroom eco cheques cashback nav levering home raquo grote elektro inbouwtoestellen raquo inbouwovens raquo siemens hbas siemens hbas kolomoven pyrolyse stuks solden product in.